Mamma till 2 underbara Barn!

2015-04-30
15:25:17

mätningen

God eftermiddag på er! 

 Hittat mina papper. Och senaste mätningen var för ca 1 år sen.... Har för mig att jag gjort senare. Men dem måste kommit bort. Så nu gemfört jag med dem för ett år sen. Inte hänt så mkt i muskelmassa.. Utan mest i fett! 

 Från 2014- 25 maj
 Vikt. 55,1kg
 Fett. 20,5% 
Musklemassa 38,0%
 Vatten 58,1%

 Från gårdagens mätning 2015 29 mars 

 Vikt 53,8kg 
 Fett. 15,8% 
Musklemassa 39,0%
 Vatten 61,5% 

 Skillnad 

 Vikt -1,3kg 
 Fett. -4,7%
 Muskelmassa +1% 
Vatten + 3% 

 Jag tycker att de ser bra ut... Men mitt mål är att de ska stå 10% fett!! Och betydligt mer muskler... Men tränar man inte tillräcklig så kan inte muskler byggas! Har ca 17 dagar kvar på min 5 v "diet" ingen.diet direkt. Utan har inte ätit godis. Chips. Bröd. Pasta. Har unnat mig lite en gång i veckan ungefär. Gått super. Varit på två kalas under perioden och inte rört en tårta eller kaka!:)!! Håller mig till mina goda dadelbollar!!!! 

Har du inte testat dem så måste du de!!! Dem första nyttiga chokladbollar som jag tycker smakar bra!! Nu till helgen blir det personal möte ochbsen ut o äta o spela bowling med jobbet. Ser framimot de jätte mkt. Ska bli super kul. Tycker bowling är skit Kul. Och sen jag fick barn har de inte blivit så många rundor. Så ska bli så kul. Majbrasa ikväll.. Får se om vi åker in.. Vet inte när dem tänds... Nae nu ska ja kolla till ungarna. Neo har med sin my hem! Och igår hade han Liam här. Full rulle hela tiden! Och sen ska jag hinna med o lasta ut saker i släpet med!!! 

 Åh juste. Min jävla visdomstand har växt ut där uppe... Och för ett par dagar sen har de. Börjar värka i den o gör ont när jag äter... Ringde tandläkaren o fick en tid nästa tisdag.. Hade fått en tid idag... Men har man ingen barnvakt så har man inte!!! Hatar att vi bor så långt ifrån familjen o släkt!!! Så får knappra på ett par ipren om dagen hela helgen! Aja ha de bra så hörs vi