Mamma till 2 underbara Barn!

2010-10-29
22:47:22

Fredags mys

God kväll.

Blev en himlans god mat ikv! :) Åkte till coop med Totte och Neo innan, köpte lite godis, och lite annat .. Neo har varit grinig och sur hela dagen ... hm han kanske börjar bli sjuk, och sen kliar de i tandköttet, han biter verkligen på ALLT! Till och med soffbordet biter han i ! haha ..

Han somnade för typ en halv timme sen! Han har börjat somna jätte sent på kvällarna nu och de är jätte jobbigt, Och de tar typ 1 timme innan han somnar .. hm ..
Hoppas de blir bättre snart, och sen hoppas jag att jag får sova hela natten i natt!! ..

Imorgon blir det Växjö! Pappa kommer och hämtar mig imon runt 11-12 tiden :) Och sen när man kommer till växjö, blir det att gå ner i syrrans gaderob och rota för fullt och se om man hittar ngt som man kan ha på sig till Bröllopsfesten i morgon!! :D Ska bli kul att klä upp sig lite, så sällan man gör de nu när man är mamma Ha ha =)

Sen på söndag ska vi fira johan! Ska bli trevligt att träffa alla syskon och syskon barn! :) Tråkigt dock när man inte har  några pengar!! Vill ju kunna köpa pressenter :/ aja Längtar verkligen till jag fått ett jobb, då kommer ALLT vända till de bra!! :D

Nu ska ja kolla klart på Idol, sen få vi se vad de ärpå Tv :=) Hoppas du har en bra fredag!

Ta de lugnt i dimman ;)