Mamma till 2 underbara Barn!

2010-02-28
21:18:11

Promenad =)

Hej hopp. idag har varit duktig och varit ute och gått, gick först till affären , och ja fick med totte på en runda, sen när vi började gå hemåt, och ja bertättade min runda ja skulle gå så sa han att den fick ja gå den själv .. Har man en lat kille eller vad!?!?..

Aja så jag gick själv en runda på 50 min och ja ville gå längre.. tråkigt att gå själv bara ! :( Så tröttnade och gick hem .. ! men är riktigt sugen på att gå till netto!  får bli ngn dag=) PÅ tisdag kanske :D ..

Behöver ju gå bort mitt extra lager fett som ja lagt på mig :P HA HA FUnderar på att börja ut och springa på morgona, innan totte åker till Jobbet Dvs runt 6 Tiden P: haha Eftersom om jag väntar ända till 16 på em då totte ska komma hem men gör sällan de.. Så blir man trött och seg och så blir de inte av! ..  För ja känner att ja måste börja nu ! Inte långt kvar : )

Sen ska vill ja sola solarium, men finns fan inga här i kalmar, och om de finns är dem dåliga eller svin dyra !! :( På den fronten saknar ja Växjö lite, där finns de billiga, nära och riktigt bra!<3 hihi

Nu ska ja kolla på Tv.. walander :P

ha de bra skriver mer imon