Mamma till 2 underbara Barn!

2011-06-29
16:31:16

Onsdag!

Shit vad denna veckan gått fort! Redan torsdag imorgon och sen är det helg! :)
Neo varit på dagis idag, och jag var på ungdomsmottagningen för att beställa nya p-ringar :) hihi Sen har jag legat i solen en hel del, så lite färg på framsidan  har jag fått=) Bara baksidan kvar hiihi
Sen efter jag hämtat Neo så var vi på baksidan, han fick bada i sin lilla pool, dem hade även badat på dagis idag! :) Han älska rju de :)
Nu håller ja på att laga mat! Blir kyckling, potatis å brunsås! Inte alls sugen på de men tottes favorit mat så han får de idag! Så kanske jag kan få besämma att vi ska käka tacos på fredag ! haha :)
Har inte blivivit mkt träning denna veckan hellre! Men i denna värmen har jag ingen lust alls, har ingen ork! :( .. Pallar nog inte dra till gymmet idag heller .. Blir väl i helgen isf för då ska det regna! :)
Senare ikv blir det att sluka en halv liter jordgubbar som vanlgt! haah PÅ sommaren äter jag ca en halv liter jordgubbar Per DAG! om de är nyttigt eller onyttigt de vet ja inte haha :)
Men gott är det Iaf :)
Sen den där coca colan som ja bara skulle dricka på helger går inte! Ett kalltglas coca cola om dan är ett måset i detta sommar vädret! :)Tur så har ja inte gått upp ngt än, men om ja gör det så blir det andra bullar ;) HAHA
Ha en bra lill lördag! :)